20 jaar ervaring in recruitment

Amstel & Dijk is een werving & selectie bureau onder leiding van Esther van Dijk. Met 20 jaar ervaring in het vak zorgen wij voor eerlijk en professioneel advies. Met een no-nonsense instelling en directe communicatie zetten ze net dat ene stapje extra. Daarmee weten opdrachtgevers en kandidaten dat ze altijd kunnen rekenen op maximale ondersteuning in een persoonlijke band. Ontdek onze passie voor recruitment.

Luisteren

De beste match begint met een goed gesprek. Samen brengen we een duidelijk profiel in beeld en bepalen we de eigenschappen van de ideale kandidaat. Wij luisteren goed naar uw wensen en eisen en leggen die vast in de wervingsopdracht. Dan weten we zeker dat we in kort traject tot de juiste kandidaat komen.

Werven

Om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden zoeken we in onze database en eigen netwerk. We gaan diep in LinkedIn. En we adverteren actief op grote vacaturesites. Geschikte kandidaten benaderen we voor een gesprek.

Selecteren

We houden uitgebreide interviews met geschikte kandidaten en beoordelen ze op hun capaciteiten. Daaruit volgt een shortlist met ideale gegadigden voor uw vacature. Deze stellen we voor aan u zodat u de meest geschikte kunt aannemen.

No cure, no pay

Alleen bij succesvolle bemiddeling brengen wij kosten in rekening. No cure, no pay. Met vier maanden garantie op iedere match. Op die manier bouwen we een langdurige band op met onze opdrachtgevers. Want de continuïteit van uw personeelsbezetting staat bij ons op de eerste plaats

Passie voor recruitment

Amstel & Dijk komt voort uit Succession Recruitment waar oprichtster Esther van Dijk 20 jaar actief was. Met haar eigen bureau streeft Esther naar een klein maar dynamisch recruitmentbureau. Klein genoeg om snel te schakelen en persoonlijk contact te hebben, maar wel met een groot netwerk. Hard werken, met passie voor recruitment. Daar staan we voor.